+32(0)56 60 88 44

Een innovatief en interactief whiteboard? Kijk even naar Clevertouch!


1. Een nog betere schrijfervaring
Op Clevertouch kan u schrijven met uw vinger of de pen, zoals op een tablet of Smartphone - zonder enige vertraging.

2. Simpel content delen met een druk op de knop
U kan zeer eenvoudig elk scherm op het whiteboard delen met de Clevershare Dongle. Sluit elk device met USB-C-poort aan met behulp van de dongle en deel zo inhoud van elk apparaat tot 12 meter ver met het whiteboard. Geen nood om extra apps of stuurprogramma's te downloaden!

3. Meerdere slimme aansluitingen
Bovenop alle reguliere aansluitingen heeft het display meerdere slimme aansluitingen zoals een extra Display Port en USB-C aansluitingen met laadmogelijkheden.

4. Fantastisch ruimtevullend geluid
Het whiteboard is uitgevoerd met een ingebouwde line array microfoon en Super Wide Sound, 45 Watt speakers die zorgen voor een optimaal ruimtevullend geluid in de vergaderruimte. 

5. Alles-in-één Enterprise Ecosysteem voor de moderne werkplek
Professionele digital-signage-ready met Clevermessage: Maak een geweldige eerste indruk met een Digital Signage-scherm in uw lobby.

Bewegwijzering: Leid mensen door uw gebouw en verbeter hun ervaring, terwijl u uw merk promoot in open ruimtes.
Kamerreservering: Synchroniseer met uw MSExchange of Office365-kalender om direct te zien wanneer een ruimte bezet of beschikbaar is.

Remote management: Laat uw IT-afdeling op afstand de controle overnemen en problemen oplossen of updates uitvoeren.

6. Aangepast aan uw noden
Het krachtig 4K touchscreen kan volledig volgens uw noden worden aangepast: 4  verschillende schermgroottes, naadloze integratie met bestaande installatie, bewegingssensoren die uw bord uitschakelen wanneer niemand in de kamer is. De opties zijn eindeloos.

Klik hier voor het aanvragen van uw vrijblijvende offerte of plan eens een bezoekje naar onze showroom voor een interessante demo.

contacteer ons voor meer informatie

Client service
Wij helpen u graag verder

Contacteer ons gerust via

Ons assortiment