+32(0)56 60 88 44
hero image

kiezen voor docuware betekent:

Efficiënte workflows

Wanneer de juiste gegevens toegankelijk zijn in enkele muisklikken, kunnen ze ook in luttele seconden worden verstuurd naar tal van personen die werkzaam zijn in verschillende afdelingen. De toegang tot informatie vereenvoudigen, verbetert de doeltreffendheid van de operationele processen.

Meer over de werking

Meer flexibiliteit

Dankzij Docuware vergroten uw flexibiliteit en snelheid, twee essentiële aspecten om uw onderneming uit te bouwen en de concurrentie voor te blijven.
Docuware kan op verschillende devices (pc, laptop, tablet, GSM) geraadpleegd worden. De directie heeft steeds een totaalbeeld van de belangrijkste taken ongeacht waar ze zich bevinden.

contacteer ons voor een demo

Minder risico’s voor de onderneming

Een volledige digitale werkomgeving zorgt niet alleen voor extra productiviteit, maar ook voor meer controle en traceerbaarheid. Op die manier kunnen de bewaringsnormen worden gerespecteerd en daalt het risico dat documenten verloren gaan. Het systeem beschermt tevens vertrouwelijke en gevoelige informatie, zoals de dossiers van de medewerkers, via toekenning van rechten.

Optimaliseer uw financiële processen

De boekhouding werkt doeltreffender voor het innen van uw facturen dankzij de toegang tot alles nodige gegevens zoals bestellingbonnen, e-mailcorrespondentie, leverbonnen, certificaten, facturen, enz. de informatie is meteen beschikbaar om de verwerkingstijd van de dossiers te beperken.

ontdek onze totaaloplossing

Eenvoudig

De overstap gebeurt heel eenvoudig, in stappen, en vergt weinig IT-middelen.

docuware is De ideale oplossing voor uw documentenstroom in zowel kleine als middelgrote en grote ondernemingen.

contacteer ons

Client service
Wij helpen u graag verder

Contacteer ons gerust via

Ons assortiment