+32(0)56 60 88 44
hero image

bedrijfsvoorstelling

Vanuit het vroegere Buro Modern nv, zet de afdeling van de kantoormachines sedert 2006 zijn activiteiten verder onder de naam Servitop bv. Eind 2019 neemt Sebastien Bonnet het roer over van zijn vader om de activiteiten van Servitop verder te zetten en uit te breiden in deze wereld van digitalisering. Sindsdien maakt de verdeling van interactieve whiteboards van Clevertouch en Document Management Software van Docuware integraal deel uit van het aanbod van Servitop. Dit wordt heel erg gewaardeerd door de huidige en toekomstige Servitop-klanten.

oplossingen voor documentbeheer

Servitop biedt bestaande en nieuwe klanten oplossingen voor het documentbeheer binnen hun organisatie. Dit gebeurt op maat en afhankelijk van de behoeftes van de klant. Copiers, faxen, printers, scanners en/of multifunctionele toestellen al dan niet met aangepaste softwaretoepassingen, bieden een totaaloplossing voor de documentenstroom binnen uw bedrijf.

Servitop selecteert uiterst zorgvuldig de beste toestellen van de grootste producent. Servitop is dan ook corporate partner van RICOH (one branded). Het gamma gaat tot 240 afdrukken per minuut in kleur en/of zwart-wit met aangepaste software tools qua automatisering en digitalisering van documenten.

eigen technische dienst & 50 jaar ervaring

Servitop is gekend voor zijn uitstekende service omwille van een eigen technische dienst met reeds méér dan vijftig jaar ervaring in de regionale markt. onze gespecialiseerde techniekers werken efficiënt en professioneel.

Servitop is heel klantgericht en volgt de toestellen in de field, online op, zodat deze op tijd het nodige onderhoud krijgen en optimaal werken. Op die manier is er een vertrouwen van de klanten tegenover Servitop en dit voor lange termijn.

Servitop: uw service-partner in uw documentverwerking!

heb je onze verschillende producten al leren kennen?

bekijk al onze producten

Client service
Wij helpen u graag verder

Contacteer ons gerust via

Ons assortiment