+32(0)56 60 88 44
hero image

gerichte keuze op maat

Voor het vinden van de oplossing voor uw documentenbeheer, helpen wij u wegwijs in de diversiteit van mogelijkheden op gebied van printen, copieren, faxen, scannen en digitale toepassingen. Via deze service zorgen wij voor een oplossing op maat rekening houdend met kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en economisch voordeel in verbruik. Neem gerust contact op voor een bezoek aan onze showroom.

De keuze voor verkoop, leasing of verhuring van onze toestellen zorgt er bovendien voor dat u ook financieel de beste oplossing voor uw bedrijf kiest.

Bestaande toestellen, al dan niet onder contract, kunnen worden overgenomen.

Ook op vlak van digitale documentverwerking biedt Servitop de juiste klantgerichte oplossing met aangepaste begeleiding en service.

PROFESSIONELE EIGEN DIENST NA VERKOOP

  • De te leveren toestellen worden in ons atelier uitgerust met de nodige opties en zorgvuldig getest vooraleer deze bij de klant gaan.
  • Bij levering van de toestellen zorgen onze IT-mensen in eerste instantie voor een afgewerkte installatie en implementatie in jullie huidige documentverwerking.
  • Aansluitend geniet u van een opleiding op maat van de klant en blijvende continue telefonische bijstand voor allerhande informatie.
  • Wij staan steeds paraat met onze eigen technische dienst, waarbij de techniekers op de baan zijn met een uitgebreide carstock. Alles wordt geregeld vanuit Waregem waardoor er heel direct en flexibel kan gereageerd worden (binnen de 4u).
  • Meer van 50 jaar professionele ervaring

aarzel niet om ons te contacteren

flexibel onderhoudscontract

U heeft de keuze een onderhoudscontract te nemen met als voordeel:

  • Automatische tonerlevering
  • Automatische tellerstand opname
  • Gerichte aanpassing van de contractvolumes gedurende de ganse looptijd van het contract
  1. Indien het afdrukvolume verhoogt, gaat de eenheidsprijs per afdruk naar beneden en indien uw afdrukvolume daalt, zullen wij uw vast volume verminderen zodat u niet hoeft te betalen voor hetgeen u niet heeft afgedrukt.
  2. Mogelijkheid tot aanpassing van de eenheidsprijs per afdruk, afhankelijk van de tonerbezetting per pagina papier.

TECHNISCHE DIENST SERVITOP

Tel : 056/60.88.44
Fax : 056/62.96.66
e-mail : td@servitop.be

Onze technische dienst is snel, efficiënt en klantgericht!

Uw oproep bij een probleem kan uiterst snel opgelost worden, daar de mensen aan de telefoon, technisch onderlegd zijn, en zodoende vaak al kunnen helpen. Ook zij hebben direct zicht op de agenda van de techniekers zodat zij kunnen zorgen dat een nodige interventie ter plaatste zo snel mogelijk kan plaats vinden. (binnen de 4u)

efficiente herstellingen

Onze dienstwagens zijn voorzien van een ruime carstock aan onderdelen voor de herstellingen van onze producten, wat de efficiëntie van onze herstellingen reeds jarenlang op peil houdt.

Ook indien u geen onderhoudscontract heeft, wordt deze snelle servicedienst u aangeboden.

contacteer ons

Client service
Wij helpen u graag verder

Contacteer ons gerust via

Ons assortiment